За Ф1 системи

нашата компанија

Е основана како друштво со ограничена одговорност во 2010 година.

Се грижиме за Нашите клиенти и Нивното задоволство е нашата најголема цел. Наш таргет не е да продаваме опрема , туку да се грижиме за функционалноста и исправноста на истата за Нашите клиенти и нивните приватни и професионални обврски да се одвиваат непречено а со тоа да растеме заедно. Наше мото е , Не сакаме само да ви продадеме еднаш, задволството треба да биде обострано. Пред се кавалитетот на опремата од Нашата понуда како и професионалниот однос и сервис се Нашето главно оружје со кое растеме од година на година , но растеме заедно со Вас почитувани партнери и клиенти. Нашите три основни цели се:

  • Опрема со врвен квалитет и пристојни цени
  • Најдобра професионална поддршка и сервис
  • Фер и коретен однос со клиентите и брзо решавање на проблемите

нашиот тим

cms-img

од професионалци , Ви стои на располагање секој работен ден

Задоволството на Нашите клиенти е и Наше задозолство. Растеме заедно со Вас , постоиме заради Вас...

Сервис

Брз , ефикасен и професионален сервисен салон за компјутери и компоненти , професионален видео надзор....

фискална опрема

единствен и овластен дилер и сервисен салон за регионот за Акцент доо за фискална опрема од Synergy.

Ваш , Ф1-системи