компјутерска опрема и софтвер  има еден производ

компјутерска опрема и софтвер
0 прегледи
Acer Aspire ZC-606 AIO 19.5"All in One PC CPU: Intel Celeron4GB RAM500GB HDDDVDRWScreen Size: 19.5 inchesScreen Resolution: 1600 x 900 pixelsOS: Windows 10
21 536ден.
на залиха
приказ на - од ставки