компјутерски конфигурации  има производи

компјутерски конфигурации
0 прегледи
на 12 рати X 972 ден Ф1-системи HOME & OFFICE PC Intel J1800M 2.41Ghz RAM-4GB HDD 500GB  KEY&&MOUSE 
11 330ден.
на залиха
0 прегледи
на 12 рати X 1095 ден MEDIUM HOME AND OFFICE  PC Intel J1820M 2.7Ghz RAM-4GB HDD 500GB  KEY&MOUSE 
12 774ден.
на залиха
0 прегледи
на 12 рати X 1502 ден F1 PC INTEL I3-4150 Intel i3-4150 3.5 Ghz /4Gb RAM /500Gb HDD KEY& MOUSE
17 516ден.
на залиха
0 прегледи
на 12 рати X 1767 Home Gamer F1 PC INTEL Intel i3-4150 3.5 Ghz /4Gb RAM /500Gb HDD VGA GT730 2GB  KEY& MOUSE
20 609ден.
на залиха
0 прегледи
на 12 рати X  1282 ден MEDIUM HOME AND OFFICE  PC Intel J1820M 2.7Ghz RAM-4GB HDD 500GB  VGA GT210 1GB  KEY&MOUSE 
14 950ден.
на залиха
0 прегледи
на 12 рати X 1166 ден F1-PC-PERSONAL COMPUTER  Intel J1800M 2.41Ghz RAM-4GB HDD 500GB VGA GT210 1GB  KEY&&MOUSE 
13 600ден.
на залиха
0 прегледи
на 12 рати X 1060 ден Lenovo H30-00 TW Intel J1800 2,4GHz 4GB/500GB 
12 362ден.
на залиха
0 прегледи
можете да закажете сервис за Вашата опрема ВЕ МОЛИМЕ ОДБЕРЕТЕ ОД ЛИСТАТА ! Ваш Ф1-системи доо - тим за сервис и поддршка
309ден.
на залиха
0 прегледи
Acer Aspire ZC-606 AIO 19.5"All in One PC CPU: Intel Celeron4GB RAM500GB HDDDVDRWScreen Size: 19.5 inchesScreen Resolution: 1600 x 900 pixelsOS: Windows 10
21 536ден.
на залиха
прикажување на - од ставки