монитори  има производи

монитори
0 прегледи
можете да закажете сервис за Вашата опрема ВЕ МОЛИМЕ ОДБЕРЕТЕ ОД ЛИСТАТА ! Ваш Ф1-системи доо - тим за сервис и поддршка
309ден.
на залиха
0 прегледи
на 12 рати X 468 ден ASUS 19`` VS197DE• LED• Max. Resolution: 1366x768• Brightness (Max.): 200cd/m2• Contrast Ratio (Max.): 1000:1 (ASCR50.000.000:1)
5 454ден.
на залиха
0 прегледи
на 12 рати X 591 ден ASUS 22"Wide VS228DE • True Resolution : 1920x1080. Full HD 1080P• Pixel Pitch : 0.248mm• Brightness(Max) : 200 cd/m2• (ASCR) : 50000000:1
6 897ден.
на залиха
0 прегледи
на 12 рати X 485 ден  LG 19" 19M37A-B• LED• Resolution: 1366 x 768• Brightness: 200 cd/m2
5 660ден.
на залиха
0 прегледи
на 12 рати X 574 ден LG 22"22M38A-B• LED• Resolution: 1920x1080• Brightness 200cd/m2• Contrast ratio 5M:1(DFC)/1000:1 (typical)
6 691ден.
на залиха
0 прегледи
на 12 рати X 548 ден 22" class LED monitor with Full HD 1920x1080 resolution, extra narrow bezel, and VGA, DVI-D HDCP connectivity.
6 392ден.
на залиха
0 прегледи
на 12 рати по 432 ден AOC 19" Class Slim LED Monitor
4 703ден.
на залиха
0 прегледи
AOC 22" E2270SN 22" Class LED Monitor Max resolution: 1920 x 1080 @ 60 HzVGA, DVI ports Viewable image size: 21.5"Contrast ratio (dcr): 20,000,000:1Color resolution: 16.7 million
6 392ден.
на залиха
0 прегледи
AOC 18,5" E970SWN 19" Class Slim LED Monitor max resolution: 1366 x 768 @ 60 HzVGA connectivityviewable image size: 18.5"contrast ratio (dcr): 20,000,000:1color resolution: 16.7 million
5 145ден.
на залиха
0 прегледи
LG 24'' 24M38A-B LED Device Type: LED-backlit LCD monitor - 23.6" Resolution: Full HD 1920 x 1080Aspect Ratio: Widescreen - 16:9VGA 1Diagonal Size 23.6"Brightness: 200 cd/m2
8 649ден.
на залиха
0 прегледи
СПЕЦИФИКАЦИИ: Brand: LGScreen Size: 24"Max Resolution: 1920 x 1080Aspect Ratio: 16:9Response Time: 5msVideo Inputs: HDMI, VGAPOWER type: AdapterColor Depth: 16.7M colorsOn Screen Control w/ Screen SplitShipping Weight 9.1 kg.
7 990ден.
на залиха
прикажување на - од ставки