колор печатачи  има производи

колор печатачи
0 прегледи
Фотокопирна Хартија А4 500л. Формат - А4 (297х210мм) пакување - 500 листа картон - 5 пакувања по 500 листа.
206ден.
на залиха
0 прегледи
STEAMY или PALMA регистратори А4 Регистратор изработен од цврст картон обложен со ПВЦ материјал со што се обезбедува голема заштита од вода и механички оштетувања одберете варијанта на боја Цената не се менува
155ден.
на залиха
0 прегледи
STEAMY или PALMA регистратори А4 хоризонтални Регистратор изработен од цврст картон обложен со ПВЦ материјал со што се обезбедува голема заштита од вода и механички оштетувања одберете варијанта на боја Цената не се менува
155ден.
на залиха
0 прегледи
Еколошки регистратори А4 изработени од картон со сива лепенка изработка од рециклиран материјал внатрешно метален механизам
113ден.
на залиха
0 прегледи
STEAMY или PALMA регистратори А4 50мм. Регистратор изработен од цврст картон обложен со ПВЦ материјал со што се обезбедува голема заштита од вода и механички оштетувања одберете варијанта на боја Цената не се менува
144ден.
на залиха
0 прегледи
метална полица за документи 3/1 3 нивоа
464ден.
на залиха
0 прегледи
PVC вертикална полица за хартија - чизма
155ден.
на залиха
0 прегледи
PVC полица за документи А4 хоризонтална достапно во различни бои - одберете
155ден.
на залиха
прикажување на - од ставки