фискална опрема  има производи

фискална опрема
0 прегледи
SYNERGY SY55 - електронска каса со фискална меморија наменета и со својата големина прикладна за користење на најразлични локации: Мали продавници, кафетерии и рестораниКанцеларииСервисни центриСтоматолoшки ординации и амбулантиИнтернет кафињаПаркиралишта и гаражиПродавници и комерцијални објекти каде што просторот е лимитиран и нема можност за...
17 518ден.
на залиха
0 прегледи
SYNERGY SY250 - компактна електронска каса со фискална меморија прикладна за користење на најразлични локации: Мали продавници, кафетерии и рестораниКанцеларииСервисни центриСтоматолoшки ординации и амбулантиИнтернет кафињаПаркиралишта и гаражиПродавници и комерцијални објекти каде што просторот е лимитиран и нема можност за инсталирање на поголеми каси
17 628ден.
на залиха
0 прегледи
SYNERGY SY46 – модерна, современа мобилна електронска каса со фискална меморија и батериско напојување, наменета и со својата големина прикладна за користење на отворени простори и за амбулантна продажба. Програмирање и продажба на 100.000 артикли.
18 845ден.
на залиха
0 прегледи
SYNERGY PF700 e најбрзиот фискален печатач во Европа. Идеален за корисниците на постоечките компјутерски базирани POS системи. Kомпактен принтер прикладен за користење на најразлични локации: Мали продавници, кафетерии и ресторани, Канцеларии, Сервисни центриСтоматолoшки ординации и амбуланти, Интернет кафиња, Паркиралишта, Продавниц...
20 558ден.
на залиха
0 прегледи
Synergy PF550 Базиран на еден од најробусните печатари Citizen CBM-262, Synergy PF550 е директна надградба на најуспешниот и најпродаваниот фискален печатар Synergy PF500. Со Synergy PF550 знаете што добивате, практично неуништив печатар, докажан во издржливоста повеќе од 12 години. 
28 857ден.
на залиха
0 прегледи
можете да закажете сервис за Вашата опрема ВЕ МОЛИМЕ ОДБЕРЕТЕ ОД ЛИСТАТА ! Ваш Ф1-системи доо - тим за сервис и поддршка
400ден.
на залиха
прикажување на - од ставки