контрола на пристап  има производи

контрола на пристап
0 прегледи
power adapter male 12V 2A
450ден.
на залиха
0 прегледи
Multiview 5A power adapter 12V
700ден.
на залиха
0 прегледи
DC 12V | Output range 0-10A DC power 120W | Efficiency 81%                  Overload protection | 450 g
1 000ден. 1 200ден.
на залиха
0 прегледи
Output 12VDC 9channel | Total Output 10ADC power 120W                      Efficiency 85% | Overload protectio | High voltage protectio
2 700ден.
на залиха
0 прегледи
Читач на бесконтактни картички тип на конекција TCP/IP меморија 7000 настани програмибилно преку веб интерфејс компатибилно со софтвер SINS
9 900ден.
на залиха
0 прегледи
Читач на РФ-ид картички Биометриски читање на отпечаток од прст Најава со лозинка поврзување преку TC/IP меморија 8000 настани Веб интерфејс HPPT протокол за подесување компатибилно со SINS софтвер за евиденција на работно време
18 800ден.
на залиха
0 прегледи
RF-ID картичка за евиденција на работно време
60ден.
на залиха
0 прегледи
RF-ID безконтaктна картичка во вид на приврзок
60ден.
на залиха
0 прегледи
SINS софтвер за евиденција на работно време цената е за до 80 корисници во база. евиденција на влез и излез пресметка на раб време дефинирање по групи и различни работни времиња секакви исписи и многу други функции...
7 560ден.
на залиха
0 прегледи
LCD Display Standalone Access Control Terminal, Built-in EM card reading module, Storage with 3,000 cards, 3,000 fingerprints and 100,000 access control events; Support Access Control and Time Attendance Function, Optical Fingerprint Module; Uplink Communication: TCP-IP, WIFI; Downlink Communication: RS485 (Connect to Secure Module);Supports Wiegand...
0ден.
на залиха
0 прегледи
LCD Display Standalone Access Control Terminal, Built-in EM card reading module,Storage with 3,000 cards, 3,000 fingerprints and 100,000 access control events;Supports Time Attendance function, generating Reports Automatically, Optical Fingerprint Module;Uplink Communication: TCP-IP, WIFI.
0ден.
на залиха
0 прегледи
можете да закажете сервис за Вашата опрема ВЕ МОЛИМЕ ОДБЕРЕТЕ ОД ЛИСТАТА ! Ваш Ф1-системи доо - тим за сервис и поддршка
400ден.
на залиха
прикажување на - од ставки