видео надзор и евиденција на работно време  има производи

по страна
0 прегледи
Output 12VDC 9channel | Total Output 10ADC power 120W                      Efficiency 85% | Overload protectio | High voltage protectio
3 196ден.
на залиха
0 прегледи
MPS-300-18A / 18 kanaliOutput 12VDC | Total Output 25ADC | power 300W Efficiency 87% | Overload protectio | High voltage protectio
4 938ден.
на залиха
0 прегледи
Brainding 128  Bonded AL  PVC + 2x0.75mm power   
36ден.
на залиха
0 прегледи
можете да закажете сервис за Вашата опрема ВЕ МОЛИМЕ ОДБЕРЕТЕ ОД ЛИСТАТА ! Ваш Ф1-системи доо - тим за сервис и поддршка
309ден.
на залиха
0 прегледи
Читач на бесконтактни картички тип на конекција TCP/IP меморија 7000 настани програмибилно преку веб интерфејс компатибилно со софтвер SINS
9 900ден.
на залиха
0 прегледи
Читач на РФ-ид картички Биометриски читање на отпечаток од прст Најава со лозинка поврзување преку TC/IP меморија 8000 настани Веб интерфејс HPPT протокол за подесување компатибилно со SINS софтвер за евиденција на работно време
18 800ден.
на залиха
прикажување на - од ставки