видео надзор и евиденција на работно време  има производи

по страна
0 прегледи
RF-ID картичка за евиденција на работно време
55ден.
на залиха
0 прегледи
RF-ID безконтaктна картичка во вид на приврзок
60ден.
на залиха
0 прегледи
SINS софтвер за евиденција на работно време цената е за до 80 корисници во база. евиденција на влез и излез пресметка на раб време дефинирање по групи и различни работни времиња секакви исписи и многу други функции...
7 560ден.
на залиха
прикажување на - од ставки