евиденција на работно време  има производи

евиденција на работно време
0 прегледи
можете да закажете сервис за Вашата опрема ВЕ МОЛИМЕ ОДБЕРЕТЕ ОД ЛИСТАТА ! Ваш Ф1-системи доо - тим за сервис и поддршка
309ден.
на залиха
0 прегледи
Читач на бесконтактни картички тип на конекција TCP/IP меморија 7000 настани програмибилно преку веб интерфејс компатибилно со софтвер SINS
9 900ден.
на залиха
0 прегледи
Читач на РФ-ид картички Биометриски читање на отпечаток од прст Најава со лозинка поврзување преку TC/IP меморија 8000 настани Веб интерфејс HPPT протокол за подесување компатибилно со SINS софтвер за евиденција на работно време
18 800ден.
на залиха
0 прегледи
RF-ID картичка за евиденција на работно време
55ден.
на залиха
0 прегледи
RF-ID безконтaктна картичка во вид на приврзок
60ден.
на залиха
0 прегледи
SINS софтвер за евиденција на работно време цената е за до 80 корисници во база. евиденција на влез и излез пресметка на раб време дефинирање по групи и различни работни времиња секакви исписи и многу други функции...
7 560ден.
на залиха
прикажување на - од ставки