мобилни телефони  има производи

мобилни телефони
0 прегледи
Lenovo P70 5", 4G, 1.7ghz, 2gb, 16gb, 13mp, 5mp, dual sim
7 490ден.
на залиха
0 прегледи
Lenovo VIBE P1m 5",4G, 1,0ghz, 2gb, 16gb, 8mp, 5mp, dual sim
6 490ден.
на залиха
0 прегледи
Lenovo Z2 5,5" 4g 1,2ghz, ram 2gb, 32gb, 13mp, 8mp, dual sim
7 490ден.
на залиха
прикажување на - од ставки