додатна опрема за видео надзор  има производи

додатна опрема за видео надзор
по страна
0 прегледи
DC 12V | Output range 0-10A DC power 120W | Efficiency 81%                  Overload protection | 450 g
1 000ден. 1 200ден.
на залиха
0 прегледи
DC 12V | Output range 0-10A DC power 120W | Efficiency 81%                  Overload protection | 450 g
1 800ден.
на залиха
0 прегледи
power adapter male 12V 2A
450ден.
на залиха
0 прегледи
Multiview 5A power adapter 12V
700ден.
на залиха
0 прегледи
Output 12VDC 9channel | Total Output 10ADC power 120W                      Efficiency 85% | Overload protectio | High voltage protectio
2 700ден.
на залиха
0 прегледи
MPS-300-18A / 18 kanaliOutput 12VDC | Total Output 25ADC | power 300W Efficiency 87% | Overload protectio | High voltage protectio
3 990ден.
на залиха
0 прегледи
Brainding 128  Bonded AL  PVC + 2x0.75mm power   
30ден.
на залиха
0 прегледи
BNC-CRIMP 3 part
35ден.
на залиха
0 прегледи
Male power cord  30cm
35ден.
на залиха
0 прегледи
WD 1TB 3.5" 64MB PURPLE SURVEILLANCE 
0ден.
на залиха
0 прегледи
WD 2TB 3.5" 64MB PURPLE SURVEILLANCE 
0ден.
на залиха
0 прегледи
WD 4TB 3.5" 64MB PURPLE SURVEILLANCE  
0ден.
на залиха
прикажување на - од ставки