евиденција на работно време  има производи

евиденција на работно време
0 прегледи
Читач на бесконтактни картички тип на конекција TCP/IP меморија 7000 настани програмибилно преку веб интерфејс компатибилно со софтвер SINS
9 900ден.
на залиха
0 прегледи
Читач на РФ-ид картички Биометриски читање на отпечаток од прст Најава со лозинка поврзување преку TC/IP меморија 8000 настани Веб интерфејс HPPT протокол за подесување компатибилно со SINS софтвер за евиденција на работно време
18 800ден.
на залиха
0 прегледи
RF-ID картичка за евиденција на работно време
60ден.
на залиха
0 прегледи
LCD Display Standalone Access Control Terminal, Built-in EM card reading module, Storage with 3,000 cards, 3,000 fingerprints and 100,000 access control events; Support Access Control and Time Attendance Function, Optical Fingerprint Module; Uplink Communication: TCP-IP, WIFI; Downlink Communication: RS485 (Connect to Secure Module);Supports Wiegand...
0ден.
на залиха
0 прегледи
LCD Display Standalone Access Control Terminal, Built-in EM card reading module,Storage with 3,000 cards, 3,000 fingerprints and 100,000 access control events;Supports Time Attendance function, generating Reports Automatically, Optical Fingerprint Module;Uplink Communication: TCP-IP, WIFI.
0ден.
на залиха
прикажување на - од ставки