додатна опрема и софтвер  има производи

додатна опрема и софтвер
0 прегледи
power adapter male 12V 2A
450ден.
на залиха
0 прегледи
Multiview 5A power adapter 12V
700ден.
на залиха
0 прегледи
DC 12V | Output range 0-10A DC power 120W | Efficiency 81%                  Overload protection | 450 g
1 000ден. 1 200ден.
на залиха
0 прегледи
Output 12VDC 9channel | Total Output 10ADC power 120W                      Efficiency 85% | Overload protectio | High voltage protectio
2 700ден.
на залиха
0 прегледи
RF-ID безконтaктна картичка во вид на приврзок
60ден.
на залиха
0 прегледи
RF-ID картичка за евиденција на работно време
60ден.
на залиха
0 прегледи
SINS софтвер за евиденција на работно време цената е за до 80 корисници во база. евиденција на влез и излез пресметка на раб време дефинирање по групи и различни работни времиња секакви исписи и многу други функции...
7 560ден.
на залиха
прикажување на - од ставки