листа на производи по производител brother

0 прегледи
на 12 рати X 309 ден Brother HL1112 Mono Laser Printer• Compact design• Print speed 20 ppm• Resolution 2400x600
3 800ден.
на залиха
0 прегледи
*Цената е со вкалкулиран ДДВ 5%.*Овој уред не содржи кабел за поврзување со компјутер.
6 990ден.
на залиха
0 прегледи
*Цената е со вкалкулиран ДДВ 5%.*Овој уред не содржи кабел за поврзување со компјутер.
19 990ден.
на залиха
0 прегледи
*Цената е со вкалкулиран ДДВ 5%.*Овој уред не содржи кабел за поврзување со компјутер.
32 120ден.
на залиха
0 прегледи
*Цената е со вкалкулиран ДДВ 5%.*Овој уред не содржи кабел за поврзување со компјутер.
16 250ден.
на залиха
0 прегледи
*Цената е со вкалкулиран ДДВ 5%.*Овој уред не содржи кабел за поврзување со компјутер.
21 650ден.
на залиха
0 прегледи
-исплатлив тонер за понатамошна употреба, 1 тонер = 1,408.00 ден. со ДДВ за 8.000 копии *Цената е со вкалкулиран ДДВ 5%.*Овој уред не содржи кабел за поврзување со компјутер. **Гратис тонер за 8000 копии
26 550ден.
на залиха
прикажување на - од ставки