SINS софтвер за евиденција на работно време

EVR005

нов

SINS софтвер за евиденција на работно време

  • цената е за до 80 корисници во база.
  • евиденција на влез и излез
  • пресметка на раб време
  • дефинирање по групи и различни работни времиња
  • секакви исписи и многу други функции...

7 560ден.

Јавате се за повеќе информации или за резервација. Софтверот се инсталира од Наша страна и се откупува лиценцата. Доколку имате потреба од софтвер за повеќе од 100 корисници или во разни организации ке се договориме. Решението е сертифицирано и беспрекорно функционира.

нема коментари

напиши преглед

SINS софтвер за евиденција на работно време

SINS софтвер за евиденција на работно време

SINS софтвер за евиденција на работно време

  • цената е за до 80 корисници во база.
  • евиденција на влез и излез
  • пресметка на раб време
  • дефинирање по групи и различни работни времиња
  • секакви исписи и многу други функции...

поврзани производи