Фискален Принтер Synergy PF700

FK004

нов

SYNERGY PF700 e најбрзиот фискален печатач во Европа. Идеален за корисниците на постоечките компјутерски базирани POS системи. Kомпактен принтер прикладен за користење на најразлични локации:
Мали продавници, кафетерии и ресторани, Канцеларии, Сервисни центри
Стоматолoшки ординации и амбуланти, Интернет кафиња, Паркиралишта, Продавниц...

1 ставка

20 558ден.

Технички карактеристики:

Вграден дисплеј контролиран од принтерот
Вграден GPRS модем за комуникација
Вградена SD картичка за електронска контролна лента
Вграден крипто модул
Термален принтер Ширина на печатење до 80мм и 36 симболи во линија
Брзина на печатење 200мм во секунда
Принтерска глава со издржливост од 150км
Термална хартиена ролна со ширина – 80 mm
Димензии: 150 mm x 185.5 mm x 130 mm
Клиентски дисплеј: двореден графички со 16 карактери во линија
Напојување: AC 230V (+/- 10%), 50/60 Hz
Тежина: 1.900 kg
Интерфејси:
Сериски RS232, USB, Ethernet
фиока за пари
можност за поврзување на дополнителен надворешен дисплеј


Функционални карактеристики

Дневни финансиски извештај
Детален дневен извештај
Печатење даночни стапки
Автоматско сечење на сметка
Извештај за даночни стапки и децимални места
Детален и скратен извештај
Контролни извечтаи за артикл и каса

нема коментари

напиши преглед

Фискален Принтер Synergy PF700

Фискален Принтер Synergy PF700

SYNERGY PF700 e најбрзиот фискален печатач во Европа. Идеален за корисниците на постоечките компјутерски базирани POS системи. Kомпактен принтер прикладен за користење на најразлични локации:
Мали продавници, кафетерии и ресторани, Канцеларии, Сервисни центри
Стоматолoшки ординации и амбуланти, Интернет кафиња, Паркиралишта, Продавниц...

поврзани производи