Фискален Принтер SYNERGY PF550

FK005

нов

Synergy PF550 Базиран на еден од најробусните печатари Citizen CBM-262, Synergy PF550 е директна надградба на најуспешниот и најпродаваниот фискален печатар Synergy PF500. Со Synergy PF550 знаете што добивате, практично неуништив печатар, докажан во издржливоста повеќе од 12 години. 

1 ставка

28 857ден.

Технички карактеристики:

Вграден GPRS модем за комуникација
Вградена SD картичка за електронска контролна лента
Вграден крипто модул
Надворешен дисплеј контролиран од фискалниот печатар
Метод на печатење – термален
Ширина на печаење -  54 mm; 36 симболи во линија
Брзина на печатење - 19.5 линии во секунда
Принтерска глава – CITIZEN LT-286
Контрола за фиока за пари
Термална хартиена лента со ширина од 58mm
Димензии - 128 x 359.5 x 162.5 mm
Автоматски нож за лентата - мин. 1.000.000 отсекувања

Интерфејс - сериски RS 232
Напојување- AC 230V +/- 10% 50/60 Hz адаптер
Потрошувачка - 42 W
Тежина - 2.300 kg

Функционални карактеристики

Автоматско сечење на клиентската сметка
Печатење на даночни стапки
Дневен финански извештај
Детален дневен извештај
Извештај за даночните стапки и децималните места
Детален и скратен "датум до датум" или "број до број" извештај
Извештај за артикал, каса

нема коментари

напиши преглед

Фискален Принтер SYNERGY PF550

Фискален Принтер SYNERGY PF550

Synergy PF550 Базиран на еден од најробусните печатари Citizen CBM-262, Synergy PF550 е директна надградба на најуспешниот и најпродаваниот фискален печатар Synergy PF500. Со Synergy PF550 знаете што добивате, практично неуништив печатар, докажан во издржливоста повеќе од 12 години. 

поврзани производи