Фискална каса SYNERGY SY55

FK001

нов

SYNERGY SY55 - електронска каса со фискална меморија наменета и со својата големина прикладна за користење на најразлични локации: 
Мали продавници, кафетерии и ресторани
Канцеларии
Сервисни центри
Стоматолoшки ординации и амбуланти
Интернет кафиња
Паркиралишта и гаражи
Продавници и комерцијални објекти каде што просторот е лимитиран и нема можност за инсталирање на поголеми каси.

1 ставка

17 518ден.

Ново

Работа без електрично напојување од 220 V
Вадење материјално: лагер листа, излезни количини и порамнување на ЛАГЕР
Пребарување на артикли во програмирање по БАРКОД
Пребарување на артикли во продажба
Финансиска состојба
Програмирање, регистрација и извештаи за продажба до 100.000 артикли.

Технички карактеристики

Вграден GPRS модем за комуникација
Вградена SD картичка за електронска контролна лента
Вграден крипто модул
Термален принтер Citizen MLT-288
Тастатура со 33 копчиња од кои: 12 нумерички и 21 фунционални
Операториски дисплеј:  Графички трореден дисплеј со 22 карактери во линија
Клиентски дисплеј: Графички двореден LCD со 16 карактери во линија
Напојување: AC 230V (+/- 10%), 50/60 Hz
Димензии: 320 mm x 226 mm x 92 mm
Тежина: 1.680 kg
Термална хартиена ролна со ширина – 57 mm
Периферни уреди(вградени): 4 x RS232 + 1 за напојување
Интерфејси:
персонален компјутер (PC)
фиока за пари
бар код (магнетен) читач
дополнителен надворешен дисплеј
вага


Функционални карактеристики

Програмирање, регистрација и извештаи за продажба до 100.000 артикли.
Групи на артикли: 99
Штандови: 99
32 карактера за име на артикал
10 карактера за цена
Директен пристсап до артикли - 16 копчиња за кратко бирање
4 различни баркода за еден артикал
14 места за баркод на артикал
30 операторски имиња и лозинки
30 касиери, 4 администратори и 2 програмери
Дневни и периодични извештаи
Користење на бар код читач во автономен режим
Позиционирање и пребарување на артикал пред продажба
Додатни извештаи: Оператори, Штандови, Артикли, Групи, Каса ...

нема коментари

напиши преглед

Фискална каса SYNERGY SY55

Фискална каса SYNERGY SY55

SYNERGY SY55 - електронска каса со фискална меморија наменета и со својата големина прикладна за користење на најразлични локации: 
Мали продавници, кафетерии и ресторани
Канцеларии
Сервисни центри
Стоматолoшки ординации и амбуланти
Интернет кафиња
Паркиралишта и гаражи
Продавници и комерцијални објекти каде што просторот е лимитиран и нема можност за инсталирање на поголеми каси.

поврзани производи