Фискална каса SYNERGY SY250

FK002

нов

SYNERGY SY250 - компактна електронска каса со фискална меморија прикладна за користење на најразлични локации: 
Мали продавници, кафетерии и ресторани
Канцеларии
Сервисни центри
Стоматолoшки ординации и амбуланти
Интернет кафиња
Паркиралишта и гаражи
Продавници и комерцијални објекти каде што просторот е лимитиран и нема можност за инсталирање на поголеми каси

1 ставка

17 628ден.

Ново

Работа без електрично напојување
Вадење материјално: лагер листа, излезни количини и порамнување на ЛАГЕР
Пребарување на артикли во програмирање по БАРКОД
Пребарување на артикли во продажба
Финансиска состојба
Индикатор за датум и час
Индикатор за батерија во мод на мобилна каса
Програмирање, регистрација и извештаи за продажба до 100.000 артикли.

Технички карактеристики

Вграден (внатрешен) GPRS модем за комуникација
Вградена SD картичка за електронска контролна лента
Вграден крипто модул
Термален принтер 12 реда во секунда
Тастатура со 33 копчиња од кои: 12 нумерички и 21 фунционални
Операториски дисплеј: трореден графички со 22 знака во линија
Клиентски дисплеј: двореден графички со 16 карактери во линија
Напојување: AC 230V (+/- 10%), 50/60 Hz
Димензии: 238 mm x 168 mm x 65 mm
Тежина: 0.870 kg
Термална хартиена ролна со ширина – 57 mm
Периферни уреди: 4 x RS232 + 1 x напојување
Интерфејси:
персонален компјутер (PC)
фиока за пари
бар код (магнетен) читач
дополнителен надворешен дисплеј
вага

Функционални карактеристики

Програмирање, продажба до 100.000 артикли.
Групи на артикли: 99
Штандови: 99
32 карактера за име на артикал
10 карактера за цена
Директен пристсап до артикли - 8 копчиња за кратко бирање
4 различни баркода за еден артикал
13 места за баркод на артикал
30 операторски имиња и лозинки
30 касиери, 4 администратори и 2 програмери
Дневни и периодични извештаи
Позиционирање и пребарување на артикал пред продажба
Дополнителни извештаи: Оператори, Штандови, Артикли, Групи, Каса ...

нема коментари

напиши преглед

Фискална каса SYNERGY SY250

Фискална каса SYNERGY SY250

SYNERGY SY250 - компактна електронска каса со фискална меморија прикладна за користење на најразлични локации: 
Мали продавници, кафетерии и ресторани
Канцеларии
Сервисни центри
Стоматолoшки ординации и амбуланти
Интернет кафиња
Паркиралишта и гаражи
Продавници и комерцијални објекти каде што просторот е лимитиран и нема можност за инсталирање на поголеми каси

поврзани производи