Мобилна фискална каса SYNERGY SY46

FK003

нов

SYNERGY SY46 – модерна, современа мобилна електронска каса со фискална меморија и батериско напојување, наменета и со својата големина прикладна за користење на отворени простори и за амбулантна продажба. Програмирање и продажба на 100.000 артикли.

1 ставка

18 845ден.

Технички карактеристики

* Вграден GPRS модем за комуникација
* Дво процесорска архитектура
* Фискална единица со сопствен микропроцесор, контрола на принтер и real - time часовник
* Вградена SD картичка за електронска контролна лента
* Вграден криптомодул
* Термички принтер со брзина 12 линии во секунда
* Тастатура со 29 копчиња
* Графички двореден дисплеј со 16 знака
* Индикатор за статус на батерија
* Батерија Li-Ion за над 1200 фискални сметки без напојување
* Димензии: 183мм x 92мм x 49 mm
* Тежина: 560 грама со батерија и хартија

Функционални карактеристики:

* Програмирање,продажба на 100.000 артикли
* Имиња на артикли до 32 знака
* 99 оддели, 99 групи на артикли, 30 оператори
* Дневни и периодични извештаи
* Дополнителни извештаи за: Оператори, Штандови, Артикли, Групи, Каса ..
* Врска со персонален компјутер
* Поддршка за баркод читач
* Опции: адаптер 24/12/9 V со можност за користење во возило, Bluetooth конекција

нема коментари

напиши преглед

Мобилна фискална каса SYNERGY SY46

Мобилна фискална каса SYNERGY SY46

SYNERGY SY46 – модерна, современа мобилна електронска каса со фискална меморија и батериско напојување, наменета и со својата големина прикладна за користење на отворени простори и за амбулантна продажба. Програмирање и продажба на 100.000 артикли.

поврзани производи