Epson L3111 ekojet мултифункциски

PRI141

нов

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем

1 ставка

9 990ден.

  • Брзина при црно-бело ISO печатење: 10 стр./мин.
  • Брзина при колор ISO печатење: 5 стр./мин.
  • Резолуција на скенер: 600 x 1200 dpi
  • Меѓуврска: USB
  • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  3.9 W
  • Капацитет на магацин за хартија : 100 листови
  • Вклучени во паковањето : 4 шишиња (4 x 70ml) dura brite мастило со капацитет за печатење на 8.100 црно бели и 6500 колор страни.
  • Гратис 1 шишe црно мастило
  • Компактен дизајн
  • Поддршка за Win. и MAC. OS.
  • Епсон гаранција: 1 год. или 30.000 страни.

нема коментари

напиши преглед

 Epson L3111 ekojet мултифункциски

Epson L3111 ekojet мултифункциски

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем

поврзани производи