распродажба

Brother DCP-1512E мултифункциски принтер

PRI

нов

*Цената е со вкалкулиран ДДВ 5%.
*Овој уред не содржи кабел за поврзување со компјутер.

1 ставка

6 990ден.

Карактеристики:

-20 копии/принтови во минута

-опција за скенирање

-USB поврзување

-принт резолуција до 2400x600dpi

-копирање резолуција до 600x600dpi


*Цената е со вкалкулиран ДДВ 5%.
*Овој уред не содржи кабел за поврзување со компјутер.

нема коментари

напиши преглед

Brother DCP-1512E мултифункциски принтер

Brother DCP-1512E мултифункциски принтер

*Цената е со вкалкулиран ДДВ 5%.
*Овој уред не содржи кабел за поврзување со компјутер.

поврзани производи