распродажба

Brother MFC-L5750DW мултифункциски дуплекс

PRI

нов

-исплатлив тонер за понатамошна употреба, 1 тонер = 1,408.00 ден. со ДДВ за 8.000 копии


*Цената е со вкалкулиран ДДВ 5%.
*Овој уред не содржи кабел за поврзување со компјутер.

**Гратис тонер за 8000 копии

1 ставка

26 550ден.

Карактеристики:

-40 копии/принтови во минута

-48 скенови во минута дуплекс

-дуплекс копирање/принтање

-опција за мрежно поврзување и вградено WI-FI

-принт резолуција до 1200x1200dpi

-директно принтање/скенирање од USB

-вградена меморија 256MB

-екран осетлив на допир

-опција за принтање и скенирање преку телефон

-Факс

-исплатлив тонер за понатамошна употреба, 1 тонер = 1,408.00 ден. со ДДВ за 8.000 копии


*Цената е со вкалкулиран ДДВ 5%.
*Овој уред не содржи кабел за поврзување со компјутер.

**Гратис тонер за 8000 копии

нема коментари

напиши преглед

Brother MFC-L5750DW мултифункциски дуплекс

Brother MFC-L5750DW мултифункциски дуплекс

-исплатлив тонер за понатамошна употреба, 1 тонер = 1,408.00 ден. со ДДВ за 8.000 копии


*Цената е со вкалкулиран ДДВ 5%.
*Овој уред не содржи кабел за поврзување со компјутер.

**Гратис тонер за 8000 копии

поврзани производи