распродажба

Brother HL-6250DN дуплекс мрежен

PRI

нов

*Цената е со вкалкулиран ДДВ 5%.
*Овој уред не содржи кабел за поврзување со компјутер.

1 ставка

16 250ден.

Карактеристики:

-46 принтови во минута

-дуплекс принтање

-опција за мрежно поврзување

-принт резолуција до 1200x1200dpi

-директно принтање од USB

-Касета со капацитет од 520 листа

-вградена меморија 256MB

нема коментари

напиши преглед

Brother HL-6250DN дуплекс мрежен

Brother HL-6250DN дуплекс мрежен

*Цената е со вкалкулиран ДДВ 5%.
*Овој уред не содржи кабел за поврзување со компјутер.

поврзани производи