распродажба

Brother DCP-L6600DW мултифункциски дуплекс

PRI

нов

*Цената е со вкалкулиран ДДВ 5%.
*Овој уред не содржи кабел за поврзување со компјутер.

1 ставка

32 120ден.

Карактеристики:

-46 копии/принтови во минута

-50 скенови во минута дуплекс

-дуплекс копирање/принтање

-опција за мрежно поврзување и вградено WI-FI

-принт резолуција до 1200x1200dpi

-директно принтање/скенирање од USB

-вградена меморија 512MB

-екран осетлив на допир

-опција за принтање и скенирање преку телефон

-вграден NFC читач и опција зa сигурносна идентификација на корисникот

нема коментари

напиши преглед

Brother DCP-L6600DW мултифункциски дуплекс

Brother DCP-L6600DW мултифункциски дуплекс

*Цената е со вкалкулиран ДДВ 5%.
*Овој уред не содржи кабел за поврзување со компјутер.

поврзани производи