распродажба

сервисирање на опрема

нов

можете да закажете сервис за Вашата опрема

ВЕ МОЛИМЕ ОДБЕРЕТЕ ОД ЛИСТАТА !

Ваш Ф1-системи доо - тим за сервис и поддршка

9 ставки

400ден.

дајте Ни мал опис на проблемот кој се појавува на Вашата опрема , или пак одберете од понудените варијанти за сервисирање. Дадените цени се варијабилни во однос на тоа што вие сте го одбрале и вистинскиот извршен сервис. За точната цена на сервисната услуга ке бидете претходно известени од Нашиот тим. За да може да бидете контактирани Ве молиме најавете се како клиент и оставете точни податоци за Вас. Ке можете да ја следите историјата на Вашите порачки и да ги следите состојбите на сервисирањето.

нема коментари

напиши преглед

сервисирање на опрема

сервисирање на опрема

можете да закажете сервис за Вашата опрема

ВЕ МОЛИМЕ ОДБЕРЕТЕ ОД ЛИСТАТА !

Ваш Ф1-системи доо - тим за сервис и поддршка

поврзани производи