EPSON L6160 мултифункциски дуплекс wi-fi

PRI123

нов

EPSON L6160 мултифункциски дуплекс wi-fi

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем

1 ставка

18 390ден.

 • Главни карактеристики:

  • Брзина при црно-бело ISO печатење: 13.7 стр./мин.
  • Брзина при колор ISO печатење: 7.3 стр./мин.
  • Брзина при црно-бело ISO дуплекс печатење: 6.5 стр./мин.
  • Брзина при колор дуплекс ISO печатење: 4.5 стр./мин.
  • Резолуција на скенер: 1200dpi
  • Меѓуврска: USB,Wi-Fi,Ethernet.
  • Дуплекс (двострано) печатење
  • Дебелина на хартија: од 64 g/m2 до 250 g/m2
  • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  11 W
  • Капацитет на магацин за хартија : 150 листови
  • Вклучени во паковањето : 8 шишиња (2 сета) оригинално мастило.
  • Компактен дизајн
  • LCD монитор
  • Поддршка за Win. и MAC. OS.
  • Епсон гаранција: 1 год. или 30.000 страни.

нема коментари

напиши преглед

EPSON L6160 мултифункциски дуплекс wi-fi

EPSON L6160 мултифункциски дуплекс wi-fi

EPSON L6160 мултифункциски дуплекс wi-fi

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем

поврзани производи