распродажба

Brother MFC-L5700DN мултифункциски дуплекс

PRI

нов

*Цената е со вкалкулиран ДДВ 5%.
*Овој уред не содржи кабел за поврзување со компјутер.
**Гратис тонер за 8.000 копии

1 ставка

21 650ден.

Карактеристики:

-40 копии/принтови во минута

-24 скенови во минута

-дуплекс копирање/принтање

-опција за мрежно поврзување

-принт резолуција до 1200x1200dpi

-директно принтање/скенирање од USB

-вградена меморија 256MB

-екран осетлив на допир

-опција за принтање и скенирање преку телефон

-Факс

-исплатлив тонер за понатамошна употреба, 1 тонер = 1,408.00 ден. со ДДВ за 8.000 копии

нема коментари

напиши преглед

Brother MFC-L5700DN мултифункциски дуплекс

Brother MFC-L5700DN мултифункциски дуплекс

*Цената е со вкалкулиран ДДВ 5%.
*Овој уред не содржи кабел за поврзување со компјутер.
**Гратис тонер за 8.000 копии

поврзани производи